İki belediye başkanının gerçekleştirdiği ziyarette, bölgesel kalkınma, ortak projeler ve yerel yönetim faaliyetleri üzerine verimli bir görüş alışverişi yapıldı.

Teşekkürlerini iletti

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti. Başkan Ekinci, görüşmenin ilçeleri ve şehirleri için faydalı fikirlerin ortaya çıkmasına vesile olmasını diledi.

Yozgat’ta Anahtar Parti’den asgari ücret için tarihi çağrı: “30 Bin TL Olmalı, Bu Ücret Onurun Gereğidir”
Yozgat’ta Anahtar Parti’den asgari ücret için tarihi çağrı: “30 Bin TL Olmalı, Bu Ücret Onurun Gereğidir”
İçeriği Görüntüle

Sorgun Kazım Ziyaret

Başkan Ekinci, ziyaretin sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştiğine dikkat çekerek, bu tür buluşmaların Yozgat ve ilçeleri arasındaki dayanışmayı pekiştirdiğini vurguladı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Haber Merkezi