Şefaatli Kale Mahallesi’nde yer alan ve 420 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmaz, 1.027.040 TL muhammen bedelle açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

Yozgat Şefaatli’de 18 Şubat 2026 Elektrik Kesintisi: Gülpınar ve Bağlı Köylerde Bakım Çalışması Yapılıyor
Yozgat Şefaatli’de 18 Şubat 2026 Elektrik Kesintisi: Gülpınar ve Bağlı Köylerde Bakım Çalışması Yapılıyor
İçeriği Görüntüle

Satışa konu taşınmaz, tapu kaydına göre 65 ada 9 parsel numarasında bulunuyor. Üzerinde bir adet tek katlı mesken (132 metrekare ) ile iki adet tek katlı müştemilat (17 metrekare ve 20 metrekare) yer aldığı, ayrıca çeşitli tür ve yaşlarda ağaçların bulunduğu belirtildi. Taşınmaz, Karanlık Dere Caddesi üzerinde, Şefaatli Belediyesi’nin yaklaşık 360 metre kuzeybatısında, Şefaatli Adliyesi’nin ise 350 metre batısında konumlanıyor.

Yozgatt Anket

Belediye imar planı içinde yer alan taşınmazın park alanı içerisinde bulunduğu, tapu kaydında herhangi bir şerh bulunmadığı açıklandı.

Satış Tarihleri Belli Oldu

Birinci artırma: 27 Kasım 2025 saat 14.00’te başlayacak, 4 Aralık 2025 saat 14.00’te sona erecek.

İkinci artırma (gerekirse): 26 Aralık 2025 – 2 Ocak 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Satış işlemleri ve ayrıntılı görseller, esatis.uyap.gov.tr adresinde 2025/8 SATIŞ sayılı dosya üzerinden görüntülenebilecek.