Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün sosyal etkinlikleri kapsamında düzenlenen Genç Yetişkinler Bocce Turnuvası’nda Sorgun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (HYBRM) ile Alparslan Türkeş Huzurevi takımları kıyasıya mücadele etti. Sporun birleştirici gücüyle huzurevi sakinleri hem heyecanı hem de dostluğu bir arada yaşadı.
Turnuva boyunca yaşlılar, hem rekabetin hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkardı. Maç boyunca ekip ruhunun ön planda olduğu gözlendi. Spor aktiviteleri, yaşlıların sosyal hayatın içinde aktif rol almasını sağlarken, aynı zamanda psikolojik ve fiziksel sağlıklarına da olumlu katkı sunuyor.

Sorgun HYBRM’den Büyük Zafer
Karşılaşmanın sonunda Sorgun HYBRM takımı, rakibini 12-0’lık net bir skorla mağlup ederek turnuvada öne çıktı. Takım üyeleri, maçın ardından duydukları mutluluğu ve gururu paylaştı. Bocce oyunu, strateji ve takım çalışmasını ön plana çıkarırken, huzurevi sakinleri arasındaki dayanışmayı da güçlendirdi.
Turnuvada yer alan diğer takım Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleri de maç boyunca gösterdikleri çabayla dikkat çekti. Her iki takımın da centilmence mücadele etmesi, turnuvanın amacına uygun olarak dostane bir ortamda gerçekleşmesini sağladı.




