Etkinlikte çeşitli oyunlar oynanırken, atölye çalışmalarıyla katılımcılar hem eğlendi hem de güçlü bir dayanışma örneği sergiledi.

Kanser Hastaları Moral Depoladı

Etkinliğe katılan Emine Öztürk, düzenlenen faaliyetlerin kendilerine büyük moral verdiğini belirterek şunları söyledi: "Yozgat'tan geliyoruz. Bugün burada oyunlar oynadık, güzel etkinlikler yaptık. Şimdi de boyama yapıyoruz. Bunlar kanser hastalarına gerçekten çok güzel moral oluyor. Biz de büyükçe bir aile olmaya çalışıyoruz. Herkes etkinliğimizi gördükçe bize katılmak istiyor."

Gençlerden Anlamlı Destek

Üniversite öğrencisi Nisa Şahingöz, etkinliğin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade ederek şöyle konuştu: "İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim. Kanser hastalarının en çok ihtiyacı olan şey moral ve motivasyon. Bugün burada onlara destek olmak için farklı etkinlikler düzenledik. Bez çanta boyuyor, sohbet ediyor ve hikayelerini dinliyoruz. Benim babam da yakın zamanda kanser atlattı, bu yüzden burada olmak benim için hem duygusal hem manevi açıdan çok değerli."

Sorgun’da 300 Kişilik İkinci Aşevi Hizmete Açıldı
Sorgun’da 300 Kişilik İkinci Aşevi Hizmete Açıldı
İçeriği Görüntüle

Etkinlik Dayanışmayı Güçlendirdi

Gün boyunca süren etkinlikler sayesinde kanser hastaları, sosyal bir ortamda bir araya gelme imkânı buldu ve moral depoladı. Etkinlik, hem hastalar hem de genç gönüllüler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı