Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Edirne, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Nevşehir, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Yozgat, Kahramanmaraş ve Zonguldak olmak üzere 38 ilde düzenlendi.

Operasyon 1

Çok sayıda doküman ele geçti

Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin terör örgütüne üye olmak, finans sağlamak ve sosyal medya hesapları üzerinden FETÖ propagandası yapmak suçlarından arandığı belirtildi. Ayrıca, operasyonlar sırasında çok sayıda dijital materyal ve doküman da ele geçirildi.

Yozgat İlçelerinde Güvenlik ve Narkotik Operasyonları Artıyor: Aranan Şahıslar Yakalandı, Trafik ve Okul Denetimleri Sür
Yozgat İlçelerinde Güvenlik ve Narkotik Operasyonları Artıyor: Aranan Şahıslar Yakalandı, Trafik ve Okul Denetimleri Sür
İçeriği Görüntüle

Operasyon Yozgat 76 Il (3)-1

Yakalanan 63 kişiden 36'sı tutuklanırken, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğer şüphelilerle ilgili işlemler ise devam ediyor. FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonların, terör örgütüyle mücadelede kararlılıkla sürdüğü vurgulandı.