Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Süleyman Adıgüzel, 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında yapılan memnuniyet anketlerinde Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın liste başında yer almasından duyduğu memnuniyeti kamuoyuyla paylaştı. Adıgüzel, “Bu başarı halkımızın bize duyduğu güvenin göstergesidir” dedi.
Milli Görüş Belediyeciliği 2024’te Yeniden Sahada
Yerel yönetimlerin demokrasinin en görünür yüzü olduğunu vurgulayan İl Başkanı Süleyman Adıgüzel, 1994 ruhunu taşıyan Milli Görüş belediyeciliğinin 2024’te yeniden milletle buluştuğunu belirtti. “Milli Görüş belediyeciliği, ahlak ve maneviyat temelli bir anlayıştır. Bu anlayış, bugün de halkımızın teveccühüyle hayat bulmuştur,” dedi.
Kazım Arslan’ın Liderliğinde Şeffaf ve Etkili Belediyecilik
Adıgüzel, Başkan Kazım Arslan’ın başarılarının temelinde iyi niyet, doğru planlama ve şeffaf yönetim anlayışının yattığını vurguladı. Popülist söylemlerden uzak, halkta karşılık bulan projelere odaklanan Arslan’ın Yozgat’ta ciddi bir değişim süreci başlattığını ifade etti.
“Sayın Kazım Arslan, israfı, rüşveti, yolsuzluğu, çifte standardı ve adam kayırmayı ortadan kaldırarak Yozgat’ta nelerin mümkün olduğunu göstermiştir. Her kuruşun yerli yerince harcandığı bu dönemde, halkın parası halka hizmet olarak dönmektedir.”
Partiler Üstü İş Birliği Yozgat İçin Avantaja Dönüştü
Belediye meclis üyelerinin farklı partilerden olmasına rağmen Yozgat’ın menfaatleri doğrultusunda uyum içinde çalıştıklarını belirten Adıgüzel, bu dayanışmanın başarının önemli bir parçası olduğunun altını çizdi. “Yozgat’ın kronik sorunlarını çözmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.
Sosyal Belediyecilik ve Hizmet Aşkı: Milli Görüş Yaklaşımı
Sosyal belediyeciliğin Milli Görüş’ün temel hizmet alanlarından biri olduğuna dikkat çeken Süleyman Adıgüzel, “Bizim için belediye başkanlığı bir makam değil, halka hizmet için bir vesiledir,” şeklinde konuştu.