Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgilere göre; şehrin sevilen isimlerinden biri olan ve sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan AŞK Vakfı Başkanı Ahmet Şevki Ergin, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, şehrin huzur ve güven ortamının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile emniyet teşkilatı arasındaki iş birliğinin önemi üzerinde duruldu.

Yozgat’ta Pazar Gününe Dikkat: Yağmur Yerini Kar Yağışına Bırakıyor!
Yozgat’ta Pazar Gününe Dikkat: Yağmur Yerini Kar Yağışına Bırakıyor!
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin ardından Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "AŞK Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Şevki Ergin, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Necmettin Koç’a ziyarette bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz."

Yozgat’ın köklü vakıflarından biri olan AŞK Vakfı’nın bu ziyareti, yerel kamuoyunda "şehrin birleştirici güçlerinin dayanışması" olarak nitelendirildi. Emniyet Müdürü Necmettin Koç, vakfın kültürel çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtirken; Ahmet Şevki Ergin ise emniyet teşkilatının Yozgat halkının huzuru için gece gündüz demeden yürüttüğü çalışmalara her zaman destekçi olduklarını ifade etti.