Yozgat ve bağlı ilçelerden peş peşe gelen vefat haberleri vatandaşları yasa boğdu. Son olarak Boğazlıyan ve Yerköy ilçelerinden iki yeni vefat haberi daha geldi. Böylece kent genelinde hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükseldi.

Boğazlıyan’da Yusuf Doğru vefat etti

Boğazlıyan ilçesine bağlı Özler Köyü’nden gelme ve Belçika’da ikamet ettiği öğrenilen Yusuf Doğru’nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Acı haberin ardından aile yakınları ve köy halkı büyük üzüntü yaşadı. Yusuf Doğru’nun cenaze programına ilişkin bilgilerin daha sonra paylaşılması bekleniyor.

Yerköy’de Menderes Arslan hayatını kaybetti

Yerköy ilçesine bağlı Yamuklar (Akpınar) Köyü nüfusuna kayıtlı ve Almanya’da yaşadığı öğrenilen Menderes Arslan’ın da vefat ettiği açıklandı.

Menderes Arslan’ın ölümü, memleketinde ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

Sorgun’da üç ayrı vefat yaşandı

Sorgun ilçesinde daha önce açıklanan vefat haberlerinde Karalılar Köyü’nden Yeter Kaplan, Osman Çavuş Mahallesi’nden Arslan Özbek ve Yeniyer Kasabası Karakız Mahallesi’nden Zeki Yılmaz’ın hayatını kaybettiği duyurulmuştu.

Şefaatli, Akdağmadeni ve Saraykent’te üzüntü hakim

Şefaatli Çopraşık Köyü’nden Mücteba Dağ, Akdağmadeni Üçkaraağaç Köyü’nden İsmail Büyükkaya ve Saraykent Güldibi Mahallesi’nden Sarılmış Salman’ın da vefat ettiği bildirilmişti.

Öte yandan Yozgat eski esnaflarından Hüseyin Uçar’ın kızı Kadriye Aslan’ın Ankara’da hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlçelere göre vefat sayıları nasıl dağıldı?

Yozgat genelinde açıklanan son bilgiler doğrultusunda ilçelere göre dağılım şöyle oldu:

  • Sorgun: 3 kişi
  • Yerköy: 1 kişi
  • Boğazlıyan: 1 kişi
  • Şefaatli: 1 kişi
  • Yozgat Merkez: 1 kişi
  • Akdağmadeni: 1 kişi
  • Saraykent: 1 kişi

Kent genelinde toplam 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yozgat Merkezde İcra Dairesi satışa çıkardı: Kaçırılmayacak fırsat
Yozgat Merkezde İcra Dairesi satışa çıkardı: Kaçırılmayacak fırsat
İçeriği Görüntüle

Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.

Kaynak: Haber Merkezi