Akdağmadeni'nde ehliyetsiz araç kullandı! Hem ceza yedi hem de…
Akdağmadeni'nde ehliyetsiz araç kullandı! Hem ceza yedi hem de…
İçeriği Görüntüle

Yapılan kontrollerde; 5 tekel bayi, 11 umuma açık yer kontrol edilerek, gerekli görülen mekanlar kapatılması hususunda uyarıldı. Tol Çarşı Beyazhan içerisindeki denetimler ise asayiş ekipleriyle birlikte 9 kez gerçekleştirildi. Ayrıca Abide İş Merkezi 11 kez, park ve çevresi 12 kez, okul ve çevresi 19 kez, adliye arkasında bulunan metruk binalar ise 7 kez kontrol edildi.

Yozgat Bekçi

Terminal bölgesinde 40 kişi sorgulandı

Terminal bölgesinde yapılan denetimlerde 40 kişi sorgulanırken, bunlardan 11’i yabancı uyruklu şahıs olarak tespit edildi. Ayrıca yoklama kaçağı ve bakaya olan 1 şahsa tutanak tutulurken, 1 araca cezai işlem uygulandı. Çevreye rahatsızlık vermek suçundan da 1 kişiye idari işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında toplam 172 şahıs sorgulandı. İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi