Gün boyu sürecek programda okul ek binası, yaşam merkezi, Aile Destek Merkezi açılışı ve amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirilecek. Program hakkında açıklama yapan İl Başkanı Hasan Kandemir, Yozgat’ın gelişimine katkı sunan yatırımların tek tek hayata geçirildiğini belirtti.

Kandemir, eğitimden sosyal hizmetlere, aile yapısının güçlendirilmesinden sporun desteklenmesine kadar geniş bir yelpazede önemli projelerin vatandaşlarla buluşacağını ifade etti.

Eğitimde Yeni Adım: Merkez Ortaokulu Ek Binası Açılıyor

Programın ilk ayağında Merkez Ortaokulu Ek Bina Açılışı gerçekleştirilecek.

  • Saat: 14.00
  • Yer: Lise Caddesi

Yeni eğitim binasıyla birlikte öğrencilere daha modern, donanımlı ve güvenli bir eğitim ortamı sunulması hedefleniyor.

Sosyal Hizmetlerde Güçlü Destek: Yaşam ve Aile Merkezleri

Günün devamında iki önemli sosyal hizmet merkezi açılacak:

Birlikte Güçlüyüz Yaşam Merkezi

  • Saat: 14.30
  • Yer: Erdoğan Akdağ Mahallesi

Aile Destek Merkezi (ADEM 1)

  • Saat: 15.00
  • Yer: Şehir Hastanesi Yolu, Belediye Konağı

Bu merkezlerle birlikte aile yapısının güçlendirilmesi, sosyal destek mekanizmalarının yaygınlaştırılması ve dezavantajlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin artırılması amaçlanıyor.

Hasan Kandemir (1)-2

Amatör Spora Malzeme Desteği Verilecek

Programın son bölümünde amatör spor kulüplerine yönelik malzeme dağıtım töreni düzenlenecek.

  • Saat: 15.30
  • Yer: Rıza Kayaalp Spor Salonu

Bu destekle birlikte gençlerin spora yönlendirilmesi ve yerel kulüplerin güçlendirilmesi hedefleniyor.

“Yozgat İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz” Mesajı

İl Başkanı Hasan Kandemir, açıklamasında yatırımların sadece bugüne değil, Yozgat’ın geleceğine yapılan önemli katkılar olduğunu vurgulayarak, “Şehrimizin her alanda gelişmesi için çalışmalarımız kararlılıkla sürecek” ifadelerini kullandı.

Yerköy’de domates üreticilerine tarla ziyareti
Yerköy’de domates üreticilerine tarla ziyareti
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Orhan Kalabalık