Ziyaretlere Anahtar Parti Yozgat İl Başkanı Olgun Sadık Karaca ve il teşkilatı, Yozgat Merkez İlçe Başkanı Eyüp Bağır ve ekibi, Kadın Kolları Başkanı Nagihan Saraç Ceylan ve ekibi, Akdağmadeni İlçe Başkanı Ufuk Emre Ünlü ve diğer ilçe başkanları ile parti teşkilatları katıldı.

Anahtar Parti Akdağ Ziyaret (4)

Esnafın sorunlarını dinledi

Heyet, ilçedeki çeşitli esnafları tek tek ziyaret ederek hem gündemleri hakkında bilgi aldı hem de karşılaştıkları sorunları dinledi. Esnafın taleplerini ve beklentilerini yerinde değerlendiren parti yetkilileri, sahadaki temasların önemine dikkat çekti.

Anahtar Parti Akdağ Ziyaret (3)

Birçok konu masaya yatırıldı

Anahtar Parti yetkilileri, her bir esnafın görüşünün partinin yol haritasına ışık tutacağını vurguladı. Ziyaret kapsamında esnafın ekonomik durumundan, ilçedeki iş imkanlarına kadar birçok konu masaya yatırıldı. Parti temsilcileri, yerel sorunların çözümü için sahadan alınan geri bildirimlerin yol gösterici olacağını belirtti.

Anahtar Parti Akdağ Ziyaret (6)

Akdağmadeni’nde Jandarma Ortaokul Çevresinde Kuş Uçurtmadı
Akdağmadeni’nde Jandarma Ortaokul Çevresinde Kuş Uçurtmadı
İçeriği Görüntüle

Parti yetkilileri, sahadaki temaslarını güçlendirmeye devam edeceklerini ve vatandaşın taleplerini daha etkin şekilde siyaset programlarına yansıtmayı hedeflediklerini ifade etti.

Anahtar Parti Akdağ Ziyaret (5)

Muhabir: Haber Merkezi