Ankara Etimesgut'ta Seyir Halindeki Araç Alevlere Teslim Oldu
Ankara'nın Etimesgut ilçesi, dün akşam saatlerinde yaşanan ve görenleri şaşkına çeviren bir olaya sahne oldu.
Topçu Mahallesi, Ahi Mesut Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev almaya başladı. Araç içerisinde bulunan 4 kişi, durumu fark eder etmez hemen aracı kenara çekti ve can güvenliklerini sağladı.

Olay yerine kısa sürede intikal eden itfaiye ekipleri, yükselen alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak, araç yangında kullanılamaz hale geldi. Neyse ki, bu tehlikeli anlarda araç içerisinde bulunanlar herhangi bir yaralanma yaşamadı.
İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeni üzerinde detaylı bir inceleme başlattı. İlk belirlemelere göre, yangının teknik bir arızadan kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Araç sahibi ve görgü tanıkları, yaşadıkları dehşet anlarını ve aracın nasıl alev topuna döndüğünü ifade ettiler.

Bu olay, araç yangınlarının ne kadar hızlı ve beklenmedik bir şekilde gelişebileceğini gözler önüne seriyor. Araç sahiplerine rutin bakımlarını aksatmamaları ve olası bir yangın durumunda nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilinçli olmaları hatırlatılıyor. Özellikle yoğun trafikte seyir halindeyken araçlardan çıkan dumanlara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.