Kırşehir'in Sevilen Doktorlarındandı: Eski Başhekim Dr. İsmail Alkan Hayatına Son Verdi
Kırşehir'in sağlık camiası, eski Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Alkan'ın trajik ölümüyle sarsıldı.
Kırşehir’in sevilen ve saygı duyulan doktorlarından olan eski Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Alkan’ın hayatına son vermesi, tüm sağlık camiasını derin bir üzüntüye boğdu. 30 yaşındaki Dr. Alkan, Çiçekdağı ilçesinin Demirli Köyü'nde dedesinin evinde kendini asarak trajik bir şekilde yaşamına son verdi. Kısa sürede bölgedeki sağlık çalışanlarının ve hastalarının kalbinde önemli bir yer edinen Alkan, bu ani gelişme ile herkesi şaşkına çevirdi.
Çiçekdağı’nın Tanınan İsimlerinden Biriydi
Dr. İsmail Alkan, iki yıl önce Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden ayrılmış ve Konya’ya tayin olmuştu. Yıllarca sağlık sektöründe yaptığı çalışmalarla tanınan ve çok sayıda hastaya şifa dağıtan Alkan, özellikle bölgedeki hastalar tarafından sevilen bir isimdi. Görevde olduğu süre boyunca hastalarına gösterdiği yakın ilgi ve profesyonel yaklaşımı ile bilinen Alkan, çok sayıda kişi tarafından saygı ile anılıyordu.
Alkan’ın Çiçekdağı’ndan ayrılmasının ardından, Konya’daki yeni görevine adapte olmaya çalıştığı ancak son dönemde eşinden boşanması ve ailevi problemler yaşadığı yönünde bilgiler edinildi. Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, Dr. Alkan son günlerde psikolojik bir bunalımda olduğu ve ailevi sıkıntılarının ağır bir yük oluşturduğu belirtiliyor.
Kendisini Asarak Hayatına Son Verdi
Dr. İsmail Alkan’ın hayatına son verdiği trajik olay, Demirli Köyü’ndeki dedesinin evinde gerçekleşti. Evinin içindeki şüpheli durum nedeniyle yakınları hemen durumu fark etti ve yetkililere haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, Alkan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Şu an için olayın ardında başka bir faktör olup olmadığı araştırılıyor, ancak ilk belirlemelere göre intihar olayı olarak değerlendiriliyor. Alkan’ın ölüm haberi, Çiçekdağı ve çevresindeki sağlık camiasında büyük bir üzüntü ve şok yarattı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.