İstanbul Başakşehir’de piknik yapan 2 gencin başına gelenler filmleri aratmadı
Türkiye'nin metropol şehri İstanbul'da her an başınıza bir kaza gelebiliyor. Başakşehir’de piknik yapan gençlerin başına gelen de filmleri aratmayacak türden.
Olay, saat 18.30 sıralarında Başakşehir Şamlar Mahallesi Girit Çıkmazı Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 4 arkadaş piknik yapmak için Şamlar Mahallesi’ne geldi.
Beton blok altında kalan gençlere yardım eden Nazmi Karahan, “Komşumuzun tuvalet olarak kullandığı yerin üzerine çocuklar çıkıyorlar. Herhalde tuvaletin üzerinde sallanıyorlar, taş olduğu gibi üzerlerine düşüyor. Bir tanesi belinden yaralı, diğeri ise tamamen taşın altında kalıyor. Biz 7 kişi geldik taşı kaldırdık, çocuğu altından aldık. Sonrasında ambulans çocukları aldı. Çocuklardan bir tanesi belinden yaralandı ama diğerinin durumu bayağı ağır, ağzından ve kulağından kan geliyordu çocuğun. Biz de olayı bağırışlar üzerine duyduk. Arkadaş koştu, sonra bana haber verdi. Sonrasında kalas yardımıyla taşı kaldırıp çocuğu altından aldık” dedi.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.