Sarıkaya Jandarma'dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ev Sahipliği

Sarıkaya Jandarma'dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ev Sahipliği

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Sarıkaya İlçe Jandarma Komutanlığı, Türkiye Şehit Aileleri ve Gazi Aileleri Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, Sarıkaya Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Ergen ile şehit ailelerini İlçe Jandarma Komutanlığı'nda misafir etti.

Gerçekleştirilen ziyarette şehit aileleriyle samimi bir ortamda bir araya gelen jandarma personeli, misafirlerle sohbet ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

Buluşmada, aziz şehitlerin emaneti olan ailelere duyulan vefa ve minnet duyguları bir kez daha ifade edilirken, misafirler memnuniyetle uğurlandı.

gonul-sfrasi

"Her Zaman Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz"

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam edecekleri vurgulanarak, "Aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz bizim en değerli emanetlerimizdir." mesajı verildi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.