Son dakika.. Yozgat'taki kazada Bilanço daha ağır olabilirdi!
Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Mükremin köyü yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi yaralanmıştı.
Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Mükremin köyü yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi yaralanmıştı.

Otobüsün şarampole yuvarlandığı bölgede bulunan kavak ağaçlarının aracı durdurduğu, aksi takdirde bilançonun daha ağır olabileceği kaydedildi. Aracın takla atarak, kavak ağaçlarının bulunduğu bölgede durduğu öğrenildi. Kavak ağaçları sayesinde duran aracın, ağaçlar olmaması halinde daha fazla takla atacağı ve ölü sayısının da artabileceği ifade edildi.
Kalp krizi geçirmiş olabilir
Öte yandan aracı kullanan A.T isimli şoförün kalp krizi geçirmiş olabileceği ifade edildi. Şoförün 3 gündür dinlenmede olduğu, tecrübeli bir şoför olduğu ve yetkiler tarafından yapılan incelemede aracın takografının 80 -90 kilometrede takılı kaldığı kaydedildi.
Jandarma olay yerinde
Yine gün ağarmasının ardından Jandarma ekiplerinin kaza bölgesinde yaralıların ve hayatını kaybedenlerin eşyalarını topladığı da ifade edildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.