Altın 6434.5 %1.44
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4332 %0.04
Euro 53.4451 %-0.33
Sterlin 61.5287 %0.09

Tuhaf Olay! Dolandırıcıyı Dolandırdı, Parasıyla Kahve İçip Helallik İstedi!

Tuhaf Olay! Dolandırıcıyı Dolandırdı, Parasıyla Kahve İçip Helallik İstedi!

Sivas'ta son derece komik bir olay yaşandı, bir dolandırıcı başka bir dolandırıcının tuzağına düştü. Fatih Çağlar adındaki bir vatandaş, dolandırılmak isteyen bir dolandırıcıyı kendi tuzağıyla yakaladı. Bu olay, oldukça eğlenceli bir hikayeye dönüştü.

Dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıtarak, Fatih Çağlar'ı dolandırmaya çalıştı. Ancak, bu sefer işler farklı bir hal aldı. Habere göre dolandırıcı, Fatih Çağlar'ın banka hesabını kullanarak birçok kişiyi dolandırmıştı. Ancak Çağlar, bu tuzağı çözmek için soruşturma başlattı.

Çağlar, dolandırılmak istendiğini fark edince, arkadaşlarından yardım aldı ve dolandırıcıyla yaklaşık bir hafta boyunca iletişim kurdu. Dolandırıcıya, kredi çektiği bankadan 180 bin TL alacağını söyleyerek inandırmayı başardı. Ancak banka şubesine gitmek için 200 TL'ye ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Dolandırıcı bu hikayeyi yuttu ve 200 TL'yi Çağlar'a gönderdi. Ardından, Çağlar ve arkadaşları, dolandırıcıyla kahve içtikleri bir fotoğrafı gönderdiler ve "Senin parayla kahve içtik, hakkını helal et" şeklinde bir mesaj gönderdiler. Dolandırıcı önce tepki gösterse de sonunda şaka ile karşılaştığını anladı. İlk başta "Ayıp ettin" dedi ancak daha sonra Çağlar'ı tebrik etti ve gönderdiği 200 TL'yi helal etti.

Bu olay, dolandırıcının beklenmedik bir şekilde kendi oyununa düştüğü bir komedi sahnesine benziyor ve insanlara dolandırıcılara karşı dikkatli olmanın yanı sıra yaratıcı bir yaklaşımla bu tür suçluları altedebilecekleri bir örnek sunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.