Altın 6438.08 %1.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4274 %0.03
Euro 53.5129 %-0.23
Sterlin 61.5586 %0.14

Uzunlu ve Ovakent’te Yangın Alarmı: Jandarma Harekete Geçti

Uzunlu ve Ovakent’te Yangın Alarmı: Jandarma Harekete Geçti

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, orman yangınlarına karşı önleyici denetim gerçekleştirdi.

Jandarma Uzunlu (2)Ekipler, Uzunlu Barajı mevkii ile Ovakent Beldesi civarındaki ormanlık alanlarda kapsamlı bir kontrol faaliyeti yürüttü. Denetimler sırasında bölgede bulunan vatandaşlar yangın riski konusunda uyarılarak, alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirildi.

Çalışmalar kararlılıkla sürecek

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, çevrenin, doğanın ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, orman yangınlarının önlenmesi için vatandaşların da daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

Yetkililer, özellikle yaz aylarında artan yangın riskine karşı vatandaşların şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmelerini istedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.