Altın 6386.7 %0.68
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4383 %0.03
Euro 53.4403 %-0.35
Sterlin 61.494 %0.03

Yozgat’ta Bilişim Dolandırıcısı Yakalandı!

Yozgat’ta Bilişim Dolandırıcısı Yakalandı!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda önemli bir başarıya imza attı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan arama kaydı bulunan (Y.E.A.) isimli şahıs, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Yerköy Jandarma-1

Soruşturma devam ediyor

Yakalanan (Y.E.A.) isimli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı ve soruşturma devam ediyor. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliğini sağlamak adına suçluların yakalanması ve adaletin yerini bulması için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.