Yozgat’ta Jandarmadan Kaçamadılar: Kesinleşmiş Hapis Cezaları Vardı

Yozgat’ta Jandarmadan Kaçamadılar: Kesinleşmiş Hapis Cezaları Vardı

Yozgat’ta aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişiyi yakaladı. Merkez ve Sorgun ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmaların ardından iki hükümlü de ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan aranan kişilerin yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik operasyonlarına devam ediyor.

JASAT Saklandığı Adresi Tespit Etti

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ile JASAT jandarma dedektiflerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, bir kişinin “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri tarafından yeri tespit edilen şahıs, saklandığı adreste yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Sorgun’da 2 Yıl 11 Ay Hapis Cezasıyla Aranıyordu

Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmada ise “Kasten Yaralama” ile “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından hakkında 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Sorgun’da yakalanan hükümlü, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, haklarında yakalama kararı bulunan kişilerin tespit edilerek adalete teslim edilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.