Yozgat’ta Jasat’tan Kaçamadılar: Aranan İki Şahıs Yakalandı
Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma’nın Dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlara yenilerini ekledi.
Müşterek yürütülen çalışmalar neticesinde, farklı suçlardan arama kaydı bulunan iki şahıs kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, jandarma ve JASAT ekiplerinin aranan şahısların adalet önüne çıkarılması amacıyla yürüttüğü titiz istihbarat ve saha araştırmaları meyvesini verdi. Bu kapsamda yapılan ilk çalışmada, “Basit Yaralama” suçundan hakkında arama kararı bulunduğu tespit edilen bir şüpheli, ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
"Hakaret" Suçundan Aranan Şahıs da Yakalandı
Jandarma ve JASAT ekiplerinin eş zamanlı sürdürdüğü bir diğer çalışmada ise “Hakaret” suçundan aranma kaydı olduğu belirlenen bir başka şahsın gizlendiği adres tespit edildi. Yapılan operasyonla yakalanan şüpheli, jandarma komutanlığına götürüldü.
Gözaltına alınan her iki şahsın da jandarmadaki yasal işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği bildirildi. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ile suçluların yakalanmasına yönelik kararlı mücadelesinin aralıksız devam edeceğini vurguladı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.