Altın 6382.21 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4365 %0.05
Euro 53.4489 %-0.35
Sterlin 61.4799 %0.01

Yozgat’ta Operasyon! Tam 10 Bin 600 Litre!

Yozgat’ta Operasyon! Tam 10 Bin 600 Litre!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yozgat'ta ve 81 ilde jandarma tarafından düzenlenen ve son bir haftadır devam eden "Çengel-13" operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, Yozgat’ın da içinde olduğu 81 ilde sahte alkol imalatçılarına yönelik gerçekleştirilen bu operasyonlarda 10 bin 600 litre sahte alkol ve etil alkol ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca, sahte alkol üretimi yaptığı tespit edilen 37 şüpheli de yakalandı.

Operasyon Yozgat (3)

Bakan Yerlikaya’dan Duyarlılık Çağrısı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, sahte alkol üretiminin toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit ettiğine dikkat çekerek halkın bu konuda duyarlı olmasının önemine vurgu yaptı. Yerlikaya, "Şüpheli durumları bize bildirin. Biz gereğini yapalım" diyerek vatandaşlardan bu tür olumsuzluklara karşı duyarlı olmalarını istedi.

Operasyon Yozgat (1)

Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordineli şekilde yürütülürken, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve İl Jandarma Komutanlıkları da sürece katkı sağladı. Bakan Yerlikaya, tüm birimlere teşekkür ederek, operasyonların devam edeceğini belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.