Altın 6390.36 %0.74
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4311 %0.05
Euro 53.4337 %-0.34
Sterlin 61.4893 %0.02

Boğazlıyan'da kan donduran olay!

Boğazlıyan'da kan donduran olay!

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü ve cesedini çöplüğe attığını itiraf eden bir anne tutuklandı.

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdüğünü ve cesedini çöplüğe attığını itiraf eden bir anne tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, M.S. (34) isimli kadın, 11 Ocak'ta 4 yaşındaki oğlu E.Ç’nin kaybolduğunu emniyete bildirdi. Ancak, emniyetteki ifadesinde çelişkili beyanlar veren M.S., sorgusunda oğlunu Temmuz 2024'te boğarak öldürdüğünü ve cesedini ilçedeki çöplüğe attığını itiraf etti.

Gözaltına alınan anne, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından, emniyet ekipleri kadavra köpekleriyle birlikte çöplükte arama çalışması başlattı. Ancak yapılan aramalarda cesede ulaşılamadı ve aramalara son verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.