Keçiören Yozgatlılarla Güçlü

Yozgatlı Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve Çamlık Medya Genel Yayın Yönetmeni Tarık Yılmaz, Keçiören Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mustafa Şen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Keçiören’de yaşayan Yozgatlıları ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren ziyarette belediye hizmetleri, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği ve ilçede yapılacak çalışmalar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, kendisine verilen görevi vatandaş odaklı bir anlayışla yerine getireceğini söyledi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.