Altın 6451.73 %1.71
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4346 %0.03
Euro 53.4883 %-0.28
Sterlin 61.5495 %0.12

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay Ulus’ta Hal Esnafı ile Buluştu

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay Ulus’ta Hal Esnafı ile Buluştu

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Tarihi Ulus Hali’ni ziyaret ederek hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Oktay’a ziyaretinde AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik de eşlik etti.

Esnafın Taleplerini Dinledi

Dükkanları tek tek gezen Oktay, hal esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek iletilen talepleri dikkatlice dinledi. Notlar aldıran Oktay, sorunların çözümü için ilgileneceğini ifade etti.

Esnaf Sofrasına Misafir Oldu

Ziyaret sırasında bir aktar dükkânında esnafın daveti üzerine sofraya oturan Oktay, menemen ikramını kabul ederek samimi sohbetlere eşlik etti.

Fotoğraf Taleplerini Geri Çevirmedi

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Fuat Oktay, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Yaklaşık iki saat süren ziyaretin ardından esnaf ve vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirerek halden ayrıldı.

Ankara’nın Kalbinde Samimiyetin Kokusunu Hissettik

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Oktay şunları söyledi: “Bugün Ankara’mızın kalbinde, Tarihi Ulus Hali’nde alın terinin, bereketin ve samimiyetin kokusunu içimize çektik. AK Parti Altındağ İlçe Başkanımız Sayın Fatih Bildik ve dava arkadaşlarımızla birlikte esnaf kardeşlerimizin ekmek teknelerine misafir; umutlarına, sorunlarına ve dualarına ortak olduk. Hemşehrilerimizle göz göze, gönül gönüle sohbetler ettik. Taleplerini not edip önerilerini dinledik. Sadece masa başında değil, halkın ve hayatın tam içinde şekillenen politikalarımızla başkentimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.