Altın 6407.97 %1.02
BIST 14570.77 %1.04
Dolar 46.4387 %0.02
Euro 53.4247 %-0.4
Sterlin 61.4236 %-0.08

Yozgatlılar Ankara’da “Aynı Masa”da buluşacak!

Yozgatlılar Ankara’da “Aynı Masa”da buluşacak!

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, 2025-2026 eğitim sezonunun sona ermesi dolayısıyla anlamlı bir buluşmaya hazırlanıyor. Öğrenciler, mezunlar, burs destekçileri ve Yozgatlılar, “Aynı Masa” programında bir araya gelecek.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenecek “Aynı Masa” programı, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Ankara’da gerçekleştirilecek.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Aynı Masa Programı

Farklı kuşaklar aynı sofrada buluşacak

Toplumsal dayanışma ve birlik kültürünü güçlendirmeyi hedefleyen organizasyonda, farklı kuşaklardan Yozgatlılar aynı masa etrafında buluşacak.

Program kapsamında öğrenciler, mezunlar, burs destekçileri ve davetliler bir araya gelerek hem dayanışma mesajı verecek hem de geleceğe dair umutlarını paylaşacak.

Selçuk Bağcı’dan davet mesajı

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Avukat Selçuk Bağcı, programa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerimizle aynı masa etrafında buluşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimiz, mezunlarımız, burs destekçilerimiz ve dostlarımızla birlikte dayanışma kültürünü daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Geleceğe dair umutlarımızı büyüteceğimiz bu anlamlı programda tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyacağız.”

Selçuk Bağcı Yozgatlı Dernekler Federasyonu

Dayanışma ve birlik mesajı öne çıkacak

Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği etkinliğin, özellikle gençler ile deneyimli isimleri aynı ortamda buluşturması açısından önemli olduğu değerlendiriliyor.

Programda eğitim, dayanışma, sosyal destek ve hemşehri birlikteliği konularında da mesajlar verilmesi bekleniyor.

Ankara’daki Yozgatlıları buluşturacak

Başkent Ankara’da gerçekleştirilecek organizasyonun, Yozgatlılar arasındaki sosyal bağları güçlendirmesi hedefleniyor.

Katılımcılar, aynı masa etrafında hem sohbet edecek hem de yeni dönem için fikir alışverişinde bulunacak.

Program bilgileri

Yozgatlı Dernekler Federasyonu – Ankara

16 Mayıs 2026 Cumartesi

Saat: 14.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.