Çayıralan’ın Emekçi Kadınlarından Kaymakam Bostancı’ya Ziyaret
Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde faaliyet gösteren Emekçi Kadınlar Kooperatifi (ÇEKOOP) Başkanı Gülten Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, ilçeye atanan Kaymakam Recep Bostancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Çayıralan Emekçi Kadınlar Kooperatifi yönetimi, yeni görevine başlayan Kaymakam Recep Bostancı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Kooperatifin Projeleri Anlatıldı
Ziyarette ÇEKOOP Başkanı Gülten Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, kooperatifin kuruluş amacı, yürüttüğü faaliyetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında Kaymakam Bostancı’ya bilgi verdi.
Görüşmede ilçedeki kadınların üretime ve ekonomik hayata katılımını destekleyen çalışmalar üzerine de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Bulut: “Bizleri Son Derece Motive Etti”
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan ÇEKOOP Başkanı Gülten Bulut, Kaymakam Bostancı’nın kooperatif çalışmalarına gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bulut, “Kooperatifimizin amacı, işleyişi ve projelerimiz hakkında istişarede bulunduğumuz ziyarette, kooperatifimize karşı gösterdiği ilgi, alaka ve samimi sohbetleri bizleri son derece motive etti. Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.