Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen ev yangını, Yozgat ailesini yasa boğdu. Yangında 80 yaşındaki hasta Sevim Yozgat hayatını kaybetti.

Denizil Yangın

Eşe, Dosta Haciz Şoku: Borçlunun Akrabalarına İcra Kağıdı Gidiyor!
Eşe, Dosta Haciz Şoku: Borçlunun Akrabalarına İcra Kağıdı Gidiyor!
İçeriği Görüntüle

Denizli'de yürekleri dağlayan bir yangın faciası yaşandı. Çivril ilçesi Karalar Mahallesi'nde, Faik Yozgat'a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede evi sararken, içeride bulunan Faik Yozgat ve oğlu Halil Yozgat kendi çabalarıyla evden çıkmayı başardı. Baba ve oğul, komşuların da yardımıyla yangına müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak içeride bulunan, yatağa bağımlı hasta Sevim Yozgat (80) dumandan etkilenerek yaşamını yitirdi.

Sevim Yozgat’ın Cenazesi Morgda

Yangında tamamen kullanılmaz hale gelen evde soğutma çalışmaları sonrası yapılan incelemede Sevim Yozgat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Yaşlı kadının cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Aile yakınları ve mahalle halkı büyük üzüntü yaşadı.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı