Açıkel sordu, Rektör cevap verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat Bozok Üniversitesi Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun iki yıllık Meslek Yüksek Okuluna dönüştürülmeden planlandığı gibi 4 yıllık yüksekokul olarak açılması için tüm gayretini sarf edeceğini dile getiren Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, konuyu İl Koordinasyon Kurulu toplantısında dile getirdi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun iki yıllık Meslek Yüksek Okuluna dönüştürülmeden planlandığı gibi 4 yıllık yüksekokul olarak açılması için tüm gayretini sarf edeceğini dile getiren Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, konuyu İl Koordinasyon Kurulu toplantısında dile getirdi. Başkan Açıkel, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun akıbetini sordu.
Başkan Açıkel’in sorusunu yanıtlayan Rektör Karadağ ise, Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun önümüzdeki eğitim öğretim yılında fakülte yapılacağını söyledi.
Resmi İlanlar
Eğitim
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.