Altın 6452.01 %1.71
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4373 %0.03
Euro 53.4962 %-0.26
Sterlin 61.5724 %0.16

Ankara'daki Yozgatlılar'ın eğitimi indirimli olacak

Ankara'daki Yozgatlılar'ın eğitimi indirimli olacak

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, bünyesindeki Yozgatlı Eğitimciler Derneği ile birlikte önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel başkanı Avukat Selçuk Bağcı, Ankara’da bulunan Yozgatlı işletmelerle imzaladığı protokol kapsamında öğrenciler indirimli olarak okullara gidecek.

Dernekler Protokol 1

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel başkanı Avukat Selçuk Bağcı, imzalanan çok taraflı indirim protokolü ile Yozgatlı hemşehrilerimiz tarafından işletilen özel öğretim kurumları ile önemli bir iş birliği gerçekleştirildiğini söyledi.

Dernekler Protokol 2

Eğitimde Dayanışma Sağlanıyor

Bağcı, “Bu protokol kapsamında, federasyon aracılığıyla başvuruda bulunan öğrencilere tüm indirimlere ek olarak yüzde 10 oranında özel indirim uygulanacağı taahhüt edilmiştir. Protokolün organizasyonunu başarıyla yürüten Yozgatlı Eğitimciler Derneği Başkanı Tevfik Ardıçlı’ya ve protokole destek veren tüm eğitim kurumu temsilcilerimize teşekkür ederiz. Bu örnek iş birliği sayesinde, hemşehrilerimizin işlettiği eğitim kurumlarıyla Yozgatlı öğrenciler arasında güçlü bir dayanışma bağı kurulmuştur” dedi.

Dernekler Protokol 3

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.