Altın 6399.07 %0.87
BIST 14632.81 %1.47
Dolar 46.4421 %0.02
Euro 53.3672 %-0.51
Sterlin 61.2696 %-0.34

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kamu Personeli Seçme Sınavından yüksek puan almasına rağmen atanamayan vatandaşların sesi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kamu Personeli Seçme Sınavından yüksek puan almasına rağmen atanamayan vatandaşların sesi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Kamu Personeli Seçme Sınavından yüksek puan almasına rağmen atanamayan vatandaşların sesi oldu.

Keven sosyal medya hesabından bir öğretmenin yüksek puan olmasına rağmen mülakat notu düşük olduğu için atanamayan vatandaşların paylaşımlarını alıntılayarak, “Adalet bir gün size de lazım olacak” notuyla paylaştı.
“Mülakatı derhal kaldırın” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, “ Felsefe öğretmeni; KPSS puanı 92.79 Mülakat puanı 58.00 Adalet bir gün size de lazım olacak! Bu adaletsiz düzen binlerce gencimizin emeğini sömürüyor, hakkını gasp ediyor, geleceğini çalıyor! Mülakatı derhal kaldırın!” dedi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e seslenen Ali Keven, “Bu Adalet mi sayın Bakan! Bunun adı adalet mi?” diye sordu. Murat KARATEKİN

KILIÇDAROĞLU’NDAN TEPKİ: KUL HAKKI BUDUR

Öte Yandan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında, KPSS’den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 alan ve tercih yapmaya hak kazanamayan bir öğretmen adayının “Gece gündüz çalışarak aldığım puanın, onca emeğimin karşılığı” notuyla yayınladığı sınav sonucunu alıntıladı.
Kılıçdaroğlu, KPSS’den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 aldığı için tercih yapmaya hak kazanamayan bir öğretmen adayının sınav sonucunu paylaşarak, “Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum. Gece uzun... Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.