Sincan Belediyesi bildiğiniz gibi: 10 bin 717 öğrenciye ulaştılar
Ankara'nın Sincan ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam eden Sincan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri, okul çantası, kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.
Ankara'nın Sincan ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam eden Sincan Belediyesi, yeni eğitim- öğretim döneminde bin öğrenciye kırtasiye malzemeleri, okul çantası, kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Belediye, daha önce de okulların açılmasından evvel dar gelirli 10 bin 717 öğrenciye sosyal destek kartı aracılığıyla okul yardımında bulunmuştu. Eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte Sincan'da yaşayan depremzede öğrencilere yönelik olarak 'Yarım Elma Hayır Çarşısı' projesini hayata geçirdi. Bu çarşıda ihtiyaç sahibi öğrenciler, kendi ihtiyaçlarına göre malzeme seçebilme özgürlüğüne sahip oldu.
Depremzede öğrenciler de dahil olmak üzere toplamda bin öğrenci, bu hayır çarşısından yararlanarak ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yaptı. Öğrenciler ve aileleri, yapılan bu yardımlardan dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkürlerini iletti.
Bu yardım çalışmalarıyla Sincan Belediyesi, eğitime destek olmanın yanı sıra sosyal sorumluluk anlamında da önemli bir adım atmış oldu.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.