Altın 6427.9 %1.33
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4373 %0.03
Euro 53.5267 %-0.21
Sterlin 61.6049 %0.21

Yeteneğini keşfetti

Yeteneğini keşfetti

Yozgat’ta yaşayan Duha Bağcı, ailesi tarafından darbuka çalsın diye Mustafa Koç Sanat Merkezine gönderildi. Minik Duha’nın bağlamaya yeteneği olduğunu gören Mustafa Koç, onu darbuka yerine bağlamaya yönlendirdi.

Yozgat’ta yaşayan Duha Bağcı, ailesi tarafından darbuka çalsın diye Mustafa Koç Sanat Merkezine gönderildi. Minik Duha’nın bağlamaya yeteneği olduğunu gören Mustafa Koç, onu darbuka yerine bağlamaya yönlendirdi.

Minik Duha bir yıl da bağlama çalmayı öğrenerek hem ailesini hem de kendisini görenleri şaşırttı.

Bağlama çalmayı çok sevdiğini dile getiren Duha Bağcı, “8 yaşındayım. Üçüncü sınıfa geçtim. Bağlama kursuna gidiyorum. Bir yıldır çalıyorum. Bağlama çalmak çok güzel. Seviyorum. Onun içinde bağlama çalıyorum. Geliştireceğim. Arkadaşlarımda çalsın çok güzel bir şey” dedi.

Minik Duha’nın annesi Esra Bağcı ise, “Aslında biz darbuka çalsın diye kursa gittik ama Mustafa Hocamız bağlamaya yönlendirdi. İyi ki de yönlendirmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz ve Duha çok memnun. Herkese tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Minik Duha’nın yeteneğini keşfeden Mustafa Koç da, Duha’yı başarısından dolayı kutladı.

Koç, “Bizler müzik öğretirken aynı zamanda da çocukların özgüvenlerini geliştirmek için mücadele veriyoruz. Duha bu konuda başarılı ve özgüveni yüksek bir çocuk olduğu için hala da gelişmekte olduğu için hafta sonu güzel bir program yapıp plaket almış. Videoları izleyince çok mutlu oldum. Duha’yı ve ailesini destek oldukları için kutluyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.