Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrencileri İçin Yeni Dönem Başlıyor. Rektör Karadağ, Bugün Başlayacak Uzaktan Eğitim Modelini Anlattı
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 23 Mart Pazartesi gününden itibaren “Uzaktan eğitime” başlayacaklarını duyurdu.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 23 Mart Pazartesi gününden itibaren “Uzaktan eğitime” başlayacaklarını duyurdu.
Karadağ, Covid-19 virüsü nedeniyle alınan önlemler kapsamında örgün eğitime bir süre ara verildiğini hatırlatarak, 23 Mart Pazartesi gününden itibaren derslerin Google Classroom uygulaması üzerinden işleneceğini bildirdi.

Sistemin işleyişi hakkında da açıklamada bulunan Karadağ, şunları aktardı:
“Dersler programda yer alan saatte yapılacaktır. Öğrencilerimiz derslere @ogr. bozok.edu.tr uzantılı emailleriyle katılacaklardır. Derse katılım için davet emaillere gönderilecektir. Derslere katılım ve derslerin nasıl işleneceği ile ilgili bilgiler uzem.bozok.edu.tr adresinden ya da sınıf danışmanlarından öğrenebilecekler. Öğrencilerimizin bu süreçte eğitimlerine ara vermeden devam etmesi adına elimizden geleni yaptık ve bu süreçte de alt yapımızı hazır gale getirdik.”
SİSTEM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYENLER İÇİN ADRES: http://uzem.bozok.edu.tr/
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.