Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, ‘’Yapım aşamalarını titizlikle denetliyoruz’’
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Sorgun, Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarında bir dizi incelemelerde bulundu.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Sorgun, Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarında bir dizi incelemelerde bulundu.

Yakından takip ediyor
Eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine vurgu yapan Yazıcı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödeneklerle planlanan projelerin çocuklar için büyük önem taşıdığını belirtti.
Sorgun, Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerinde devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek, projelerin yapım ve uygulanma aşamaları hakkında bilgi alan Yazıcı, incelemeler sırasında projelerin ilerleme durumları ve kalitesi hakkında yetkililer ile görüştü. Yazıcı, bu süreçlerin yakından takip edildiğini söyledi. Yozgat genelinde toplam 24 proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan, Yazıcı, bu projelerin yapım aşamalarının titizlikle incelendiğini ve denetlendiğini kaydetti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar için en iyi eğitim ortamının sağlanması için çaba gösterdiklerini dile getiren Yazıcı, projelerin tamamlanması ve çocukların daha iyi bir eğitim alması için emek veren herkese teşekkür etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.