Gölbaşı Beynam'da İmarlı Hobi Bahçeleri Satışta: Güvenli Yatırım İçin Atabeyler Grup Farkı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ankara'nın önde gelen emlak ve yatırım firmalarından Atabeyler Grup, Gölbaşı Beynam bölgesinde yeni bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenleri bekliyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Hüdayi Akol, 400 metrekare büyüklüğündeki hobi bahçelerinin 495 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu açıkladı.
elektrik, tel örgü ve asfalt yol gibi temel altyapı imkanlarıyla donatılmış durumda. Yatırımcılar için büyük bir fırsat olan bu araziler, doğanın içinde huzurlu bir yaşam alanı vaat ediyor.Ankara'nın hızla gelişen bölgelerinden Gölbaşı Beynam'da yer aldığını belirterek, bölgenin potansiyeline dikkat çekti. Atabeyler Grup olarak, yatırımcılarına her zaman en güvenilir ve karlı seçenekleri sunduklarını vurgulayan Akol, "Yatırım yapmak isteyenler için Beynam, hem merkezi konumu hem de doğal güzellikleriyle ideal bir seçenek." dedi.özel indirimlerimiz ve avantajlarımız bulunmaktadır." şeklinde konuştu.yatırım fırsatları sunmaya devam edeceğini duyurdu.
Kaynak:Haber Merkezi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.