Altın 6443.1 %1.57
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4287 %0.04
Euro 53.491 %-0.26
Sterlin 61.5518 %0.12

Yerli üretimde Yozgat'ın gururu

Yerli üretimde Yozgat'ın gururu

Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı harekatında Mehmetçiği yerli ve milli zırhlı kıyafetler koruyor. Dünyanın en hafif balistik kaskı ve yeleği Yozgat’ta üretiliyor.

Yozgatlı bir girişimci kendi memleketinde kurduğu fabrikada zırhlı kıyafetler üretiyor. Girişimci hem yerli ve milli üretime, hem de ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlıyor.
YARI FİYATINA İMAL EDİLİYOR
Bu güne kadar Amerika'dan alınan kask ve kurşun geçirmez yelekler, artık yerli imkanlarla, üstelik yarı fiyatına imal ediliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet tarafından kullanılan stratejik ürünler benzerlerine göre hem daha hafif ve hem daha güvenli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.