24 Kasım’da kutsal mesleğin kıymetli mensupları yine unutulmadı.

İşadamı Zafer Özışık’ın sahibi olduğu Zafer Türk Mutfağı yöneticileri, 24 Kasım dolayısıyla kent merkezindeki tüm okulları ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı, güne özel tatlı ikramında bulundu.

Zafer Türk Mutfağı Müdürü Muhammet Emin Ekici, okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı, tatlı ikramında bulundu.

İşadamı Zafer Özışık, öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Öğretmenler elleri öpülesi, kıymetli bir mesleğin mihmandarı insanlardır. Onlar için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Cehaletle mücadelede, insanlığın ilimle, bilimle, dinle tanışmasında onların açtığı ufuk çizgisi, yaktığı bir mum alevi aydınlık yarınları da beraberinde getiriyor. Bu özel günde onları hatırlamak, günlerini kutlamak adına arkadaşlarımız ziyaretlerde bulunuyorlar. Öğretmenlerimizin günlerini kutluyor, bir gün değil her gün kıymetlimiz olduklarını bilmelerini istiyorum” diye konuştu.

Muhabir: Haber Merkezi