Altın 6390.36 %0.74
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4311 %0.05
Euro 53.4337 %-0.34
Sterlin 61.4893 %0.02

10 Ocak ziyaretleri devam ediyor Hoş ziyaret!

10 Ocak ziyaretleri devam ediyor  Hoş ziyaret!

​Yozgat İl Sivil Toplum İlişkileri Müdürlüğü’nün derneklerle organize ettiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretleri renkli görüntülere ziyaret ediyor. Gazetemizi ziyaret eden üç farklı derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, bu anlamlı günde hoş muhabbet ve temennileri ile moral kaynağımız oldular.

Yozgat Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Güçlü, Sessiz Yaşam Derneği Başkanı Harun Yılmaz ve Yozgat Sanat Severler Derneği Başkanı Mustafa Koç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Yozgat Çamlık Gazetesi’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretinde bulundular.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazetecilik mesleği ve Yozgat üzerinde anlamlı bir sohbet ortamı oluştu. Güne özel hediyeleri ile ziyarete renk katan dernek başkanları, Yozgat basınında kısa sürede önemli mesafeler kat eden Çamlık Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilediler.

Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Güçlü, Yozgat basının kentin gelişmesi adına önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, tüm basın mensupları nezdinde Çamlık Gazetesi’ne başarı temennisinde bulundu.

Sessiz Yaşam Derneği Başkanı Harun Yılmaz da, Çamlık Gazetesi’nin Yozgat basın sektörüne farkındalık kazandırdığını belirterek, başarı diledi.

Yozgat’ın sanatçı kimliği ile tanıdığı Sanat Severler Derneği Başkanı Mustafa Koç ise, şehirde sanattan siyasete, ekonomiden spora her alana temas eden Çamlık Gazetesi’ni 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, tüm gazete çalışanlarına sağlık ve başarı temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.