Altın 6422.99 %1.25
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4392 %0.02
Euro 53.4985 %-0.27
Sterlin 61.605 %0.21

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etimesgut'ta coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etimesgut'ta coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etimesgut'ta coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etimesgut'ta coşkuyla kutlandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Süper' Lig'e yükselen Ankaragücü'nün Başkanı Faruk Koca, teknik direktör Mustafa Dalcı, futbolcular Erdem Özgenç, Yusuf Abdioğlu, Yasin Güreler, Ankaragücü taraftarları ve öğrencilerle birlikte kutladı.

Cemil Meriç Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Başkan Demirel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ederek, "Bu güzel günde şehrimizin takımı şampiyon Ankaragücü yönetimi, futbolcuları ve taraftarlarımız ve gençlerimizle birlikte olmaktan, bayram coşkusunu yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Programda öğrencilerin şiirleri ve diğer gösteriler beğeni topladı. Etkinlikler kapsamında Ankaragücü'nün şampiyonluk pastası kesildi.

Futbolculara öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Öğrenciler bol bol imza aldılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.