Altın 6368.96 %0.4
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.435 %0.04
Euro 53.4305 %-0.35
Sterlin 61.4731 %0

A Haber'i misafir ettik

A Haber'i misafir ettik

Türkiye’nin önemli televizyon kanallarından A Haber’in muhabir ve kameramandan oluşan ekibini Yozgat’ın lezzet durağı ‘Zafer Türk Mutfağı’nda konuk ettik.

A Haber Kayseri Bölge Müdürü Engin Gökdemir ve başarılı kameranı, bir program için bulundukları Yozgat’ta Zafer Türk Mutfağı’nın da konuğu oldular.
Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık’ın konuğu olan Gökdemir, Yozgat yöresinin tescilli lezzeti desti kebabını tatmanın ayrıcalığını yaşadı. Restoranın başarılı ustaları tarafından hazırlanan desti kebabının destisini kıran Engin Gökdemir, Yozgat’ta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “Burada desti kebabını tatmak ve tanımaktan da ayrıca mutluluk duydum. Yozgat yöresinin desti kebabını her platformda tanıtmak gerekiyor.
Ayrıca bize kapılarını açan, misafirperver ve samimi yaklaşımı ile duruşu ile bizleri yalnız bırakmayan Zafer Bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.