Altın 6370.11 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4332 %0.04
Euro 53.4304 %-0.38
Sterlin 61.4568 %-0.03

Ak Parti 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı

Ak Parti 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı

AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç ve Belediye Başkan Adayı Celal Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladıkları mesajlarda gazetecilik mesleğinin toplumun bilgilendirilmesi adına kamu görevi olduğunu ve demokrasinin vazgeçilmez unusuru olduğunu ifade ettiler.

“KAMU GÖREVİ YAPIYOR”
İl Başkanı Çelebi Dursun, mesajında gazetecilik mesleğinin toplumun bilgilendirilmesi adına kamu görevi yaptığını dile getirdi.
Dursun, “Gazetecilerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin zor şartlarda fedakarca ve özverili bir şekilde görevlerini yaparak kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlıyor. Görevlerini yaparken de doğru, tarafsız, ilkeli, özel hayata saygılı, hukukun evrensel kurallarına, basın yayın ilkelerine uyan bir misyona sahip olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu anlamda Yozgat’ımızın sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine yaptıkları haberlerle katkı sunuyorlar. Bu vesile ile tüm basın temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.
“İLİN KALKINMASINA KATKI SUNUYORLAR”
AK Parti Merkez İlçe başkanı Kürşat Kılıç, gazetecilerin görev yaptıkları illerde yaptıkları haberlerle kamuoyunu bilgilendirdikleri gibi ilin kalkınmasına ve gelişmesine de katkı sunduklarını söyledi.
Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazeteciliğin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, “Mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz, yağmur çamur demeden halka doğru bilgiyi ulaştırmak için çaba sarf eden tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
“DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU”
AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse, demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gazetecilik mesleğinin geldiğini belirterek, gazetecilerin bulundukları şehirlerin gelişmesindeki rolünün tartışılmaz olduğunu söyledi.
Belediye Başkan Adayı Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında tüm gazetecilerin gününü kutladı.
Gazetecilerin zor şartlarda özverili bir şekilde görev yaptığını anlatan Köse, “Gazetecilerimiz mesai saati gözetmeksizin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyor. Halkımızın ilimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan haberdar olmalarını sağlayarak toplumumuzun da bilgilendirilmesinde önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamda, gazetecilerimiz; doğru, tarafsız, objektif olarak, kişilerin hak ve hukukuna saygılı diğer değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra ederek, vatandaşlarımızın da vicdanının sesi olmaktadır. Demokrasimizin temel taşlarından olan basın yayın organlarımız, demokrasimizin güçlenmesinde en etkili araçtır. Gazetecilerimiz, yaptıkları haberlerle sadece kamuoyunun bilgilendirilmesinden ziyade şehrimizin de gelişmesi ve tanıtımına da önemli katkı sunmaktadır. Bu vesile ile gece gündüz demeden günün her saatinde fedakarca görevlerini yapmayan çalışan tüm basın yayın temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.