Altın 6418.9 %1.19
BIST 14456.4 %0.24
Dolar 46.4396 %0.02
Euro 53.4946 %-0.27
Sterlin 61.4499 %-0.04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’dan Yozgat’a bağlılık mesajı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’dan Yozgat’a bağlılık mesajı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’ doğup büyüdüğü Yozgat’a olan sevgisini ve Bozok Üniversitesi’nde yürüttüğü çalışmaları anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili hemşehrimiz Kürşad Zorlu, Yozgat’a olan bağlılığını vurgulayarak, “Ben de Yozgatlı bir babanın evladı olarak toprağımdan hiçbir zaman kopmadım. Onların değerini, elimden geldiğince yaşatmaya çalışıyorum” dedi. Yozgat’ta doğduğunu ve memleketi ile kopmaz bağları bulunduğunu belirten Zorlu, Toprağına olan sevgisini her zaman yaşatmaya çalıştığını ifade etti.

Zorlu, doğduğu ve büyüdüğü topraklara hizmet etmek amacıyla Bozok Üniversitesi’nde dekanlık görevinde bulunduğunu anlattı. Üniversitenin adının daha fazla duyurulması için çaba harcadığını belirten Zorlu, “Katıldığımız programlarda bunu hep ön plana çıkarmaya çalıştık” dedi.

Kürşad Zorlu Kapak

Yozgatlı hassas!

Zorlu, katıldığı bir programın ardından aldığı bir telefon görüşmesini aktardı: “Yozgat’ın bir köyünden bir amca aradı, ‘Evet seni izledim ama çok kızgınım, unvanının altında Bozok Üniversitesi yazıyor, neden Yozgat yazmıyor?’ dedi.” Bu tepkinin Yozgatlıların yerel kimlik ve aidiyet beklentisini gösterdiğini ifade eden Zorlu, Yozgat halkının bu tür hassasiyetlerine büyük önem verdiklerini ve bu konuda çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.