AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer: Unutulan ihanet tekrarlanır!
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Türkiye Cumhuriyeti tarihin en büyük ihanetlerinden birinin 15 Temmuz hain darbe kalkışması olduğunu söyledi.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Türkiye Cumhuriyeti tarihin en büyük ihanetlerinden birinin 15 Temmuz hain darbe kalkışması olduğunu söyledi. Başkan Başer, Türk Milleti’nin hafızasında kara bir leke olarak kalacak o karanlık gecenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yine Türk Milleti’nin cesareti ve feraseti ile püskürtüldüğünü anımsattı.

15 Temmuz’un unutulmayacak bir gün olarak tarihe kazındığını dile getiren Başer, “Unutulan ihanet tekrarlanır! Unutmayacağız... Unutturmayacağız... 15 Temmuz demokrasi ve bağımsızlık destanının sene-i devriyesinde tüm Kahraman Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum, Kahraman Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı ömürler diliyorum” ifadelerine yer verdi. Eda DEMİREL
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.