Altın 6424.91 %1.28
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4601 %0.04
Euro 53.4549 %-0.32
Sterlin 61.5263 %0.08

AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la görüştü

AK Parti Milletvekili Yusuf Başer, Milli Savunma Bakanı  Hulusi Akar’la görüştü

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la görüştü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Bakanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başer, Yozgat kamuoyunun gündeminde olan Yozgat’a “Acemi Birliği” kurulması konusunu görüştü.

Bakan Akar, Yeni savunma konsepti ve teknolojik gelişmelere göre Türk Ordusunu yeniden yapılandırdıklarını vurgulayarak Yozgat’a Acemi Birliği kurulması hususunu değerlendireceklerini, ihtiyaç halinde kurulacak acemi birlikleri arasına Yozgat’ı da dahil edebileceklerini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la yaptığı görüşme sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Başer, “Yozgat kamuoyunun beklentisi olan Yozgat’a Acemi Birliği kurulması hususunu Bakanımız Sayın Hulusi Akar’a ilettik. Sayın Bakanımız ihtiyaç halinde kurulacak Acemi Birliklerinin birinin Yozgat’ta kurulması için konunun takipçisi olacağını belirterek talebimize müsbet yaklaşım gösterdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.