AK Parti Saraykent İlçe Başkanı Kaya: Ülke tarımı için kritik bir rol!
Yayınlanma:
Güncelleme:
AK Parti Saraykent İlçe Başkanı Necmettin Kaya, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne yeni atanan Yönetim Kurulu Başkanı ve Akdağmadeni önceki dönem ilçe başkanı Adem Darımla'yı makamında ziyaret etti.
AK Parti Saraykent İlçe Başkanı Necmettin Kaya, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne yeni atanan Yönetim Kurulu Başkanı ve Akdağmadeni önceki dönem ilçe başkanı Adem Darımla'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Çayıralan İlçe Başkanı Şahin Şahiner de katıldı.

İlçe Başkanı Kaya, ziyaret esnasında Darımla'ya yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek,
"Birlikte görev yaptığımız değerli başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Rabbimden kendisine muvaffakiyetler temenni ediyoruz." dedi.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nin ülkemiz tarımı için kritik bir role sahip olduğunu belirten İlçe Başkanı Kaya, Başkan Darımla'nın bu görevde büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.