AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Çamlık Ankara’yı ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ dedi
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Çamlık Ankara’yı ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ dedi
“GURUR DUYDUK” AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Ankara’da yayın hayatına başlayan Çamlık Gazetesi’ni ziyaret etti. Çamlık Gazetesi Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz’a konuk olan Başer, “Yozgat’ta başarılı işlere imza atan Çamlık Gazetesi’nin Ankara’da da yayın hayatına başlaması bizi oldukça mutlu etti” dedi.

Başer, Yozgat dendiği zaman ülke genelindeki tüm Yozgatlıların kastedildiğini belirterek, “Hayırlı olsun diyorum. Tebrik ediyorum tabii. Yozgat Çamlık Gazetemiz Yozgat'ta yaptığı çok güzel yayın hayatını Ankara'da sürdürmesi bizi çok oldukça mutlu etmiştir. Bugün itibariyle de hemşerilerimizle birlikte Çamlık Ankara'da gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tabi şuna bakmak lazım. Yozgat dendiğinde sadece Yozgat'ta oturanlar değil, Yozgat'ın dışında özellikle Ankara gibi büyük şehirlerimizde Yozgat'ta oturanlardan daha çok Yozgat'ta yaşadığını biliyoruz. Ankara'da da çok değerli iş adamlarımız, hemşerilerimiz mevcut bürokrasiden tutun da her kademede olan Yozgatlı hemşerilerimiz var. Elbette onlarda Yozgat'ta ilgili haberleri duymak isterler. Bu nedenle bu girişiminizi önemli buluyorum” şeklinde konuştu.
DESTEK OLACAĞIZ
Çamlık Medya ekibinin başarılı işlerini yakından takip ettiklerini anlatan Başer, “Yaptığınız işler hem Yozgat hem Ankara açısından hemşerilerimiz açısından önem taşıyor. Yozgat dışında yaşayan hemşerilerimizin memleketleri adına önemli haberlere ulaşmasına vesile oluyorsunuz. Başta tabi gazete sahiplerini siz gazetecilik olarak sizlere genel müdür olarak ve hakikaten gurur duyuyoruz. Bugün itibariyle de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yaptığınız çalışmalara biz de elimizden geldiğince destek olmak isteriz tabii ki. Burada çok büyük çalışmalar var, hemşerilerimiz var. İnşallah tabi gazetecilik bildiğiniz gibi yıllardır yapıyorsunuz. Yaptığınız süre içerisinde hakikaten yaptığınız gazeteci yayın hayatı, Yozgat'ın kalkınmasına yönelik çalışmalarına yönelik yön verici ve ön açıcı çalışmalarınız oluyor. Tabi basını çok önemsiyoruz. Basın dendiği zaman sadece tenkit eden değil yol gösteren, siyasilerin de önünü açan, yapılması gerekenlere gündem oluşturan çok değerli hizmetler sunmaktadır. Bu nedenle biz basını önemli önemsiyoruz. Biz artık size yerel demiyoruz, artık ulusal diyoruz. Bu nedenle hayırlı olsun. Tebrik ederiz” ifadelerine yer verdi.

YOZGAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Çamlık Gazetesi Yazıişleri Müdürü Tarık Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı Başer’e teşekkür ederek, “ Bizim amacımız Yozgat ortak paydasında ulaşabileceğimiz daha fazla insana ulaşmak. Bu bağlamda Ankara’da çalışmalarımıza başladık. İlerleyen süreçte de Yozgat ve Yozgatlıların sesi olmak için Çamlık Medya ekibi olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Eda DEMİREL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.