Altın 6436.8 %1.47
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4378 %0.02
Euro 53.4724 %-0.31
Sterlin 61.5309 %0.09

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından yaban hayatı için doğaya yem bıraktı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından yaban hayatı için doğaya yem bıraktı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından yaban hayatı için doğaya yem bıraktı.

Çamlık Milli parkında içerisinde yapılan programa Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve partililerin katıldı.

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Son yılların en şiddetli kış mevsimini yaşadığımız bu günlerde emaneti bize olan doğa dostu canlarımız için, doğaya AK Parti teşkilatları olarak yiyecek ve içecek bıraktıklarını söyledi.

Başkan Başer, “Doğadaki her canlının yaşama hakkı vardır. Doğal yaşam koşullarına bir nebze katkı sunmak için zorlu kış şartlarında yemleme çalışması yaptık. Doğal yaşam alanlarına elimizden geldiği kadar yiyecek bırakıyoruz ve bırakmaya devam edeceğiz. Bugünde değerli teşkilatımızla birlikte doğaya ekmek ve buğday bıraktık. İşin en güzel yönü doğaya bıraktığımız yiyeceklerin bir gün sonra tüketildiğini görmek, bizleri ve teşkilatımızı daha da mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.