Altın 6424.91 %1.28
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4601 %0.04
Euro 53.4549 %-0.32
Sterlin 61.5263 %0.08

Ak Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Taşdemir; Darbe ve Muhtıraların karşısındayız!

Ak Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Taşdemir; Darbe ve Muhtıraların karşısındayız!

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, her zaman demokrasinin yanında darbe ve muhtıraların karşısında olduklarını söyledi.

Taşdemir, “27 Nisan 2007’yi gösterdiğinde gece saat 23.20’de yeni bir kavram olan ‘e-muhtıra’ ile tanıştık. Daha önce ülkemizde meydana gelen muhtıralardan farklı olarak bu muhtıra internet üzerinden yapıldığı için bu ismi almıştır” dedi.

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, “Fakat aslında değişen sadece yayımlanma şeklidir. Birileri yine demokrasiye tabiri yerindeyse ‘aba altından sopa göstermektedir.’ Tarihimizde birçok muhtıra ve darbe olmuştur. Askeri vesayet yine 2007’de gece yarısı kendini göstermiştir. Fakat bu sefer karşılarında ‘Elif’ gibi dik duran dimdik duran biri vardır. Recep Tayyip Erdoğan, duruşuyla ve açıklamalarıyla devamlı ‘Söz Milletindir’ ve ‘Milletin gücünün üstünde bir güç tanımadım ve tanımıyorum’ der. Gerek bu tarihin öncesi gerekte bu tarihten sonra devamlı dik duruş sergilemiştir. Daima demokrasiden ve insan haklarından yana bu durumda olan ve demokrasiye karşı durmak isteyenlerin milletçe karşısındayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.