AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ: Yozgat’a 90 milyona yakın destek
Yayınlanma:
Güncelleme:
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’a sosyal koruma kalkanı ile 90 milyona yakın destek sağlandığını söyledi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’a sosyal koruma kalkanı ile 90 milyona yakın destek sağlandığını söyledi.
Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında, "Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret ve Normalleşme Desteği, İşsizlik Ödeneği, Sosyal Destek Programı ve Biz Bize Yeteriz Türkiyem" şeklinde desteklerin ve yardımların yapıldığı tabloyu paylaşan Bozdağ, ülke genelinde ise sosyal koruma kalkanı çerçevesinde 39 milyarlık destek sağlandığını kaydetti.

Bozdağ, zorlukların dayanışma ile aşılacağını belirterek, “Covid-19 ile mücadelesi ve darda zorda olan insanımıza destekleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve kabineye teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.